Microfoons, een persoonlijke keuze.

De keuze voor een microfoon is in mijn ogen een zeer persoonlijke beslissing. Het is immers de eerste stap na je instrument of stem die jouw zorgvuldig ontwikkelde stijl en klank zal vastleggen.

Zelf ben ik al meer dan 30 jaar geluidstechnicus en ben ik tot op de dag van vandaag nog steeds bezig de juiste geluidsbron met de juiste microfoon te matchen. Dit blijft een voortdurend organisch proces waarin we meebewegen met de muzikanten en de muziek.

Een microfoon moet optimaal presteren in de specifieke situatie waarin deze wordt gebruikt. Factoren zoals het gebruiksdoel, jouw klank, de muziekstijl, gebruik in de studio of op het podium, het volume op het podium en natuurlijk ook het budget spelen een rol.

Alle microfoons en accessoires in de shop van Noise Floor Audio zijn zorgvuldig geselecteerde items die passen bij de juiste persoon en het juiste doel. Kortom, een oplossing voor elke situatie.

De microfoons zijn gekozen op basis van klank, karakter en duurzaamheid. Bij Noise Floor Audio zijn we van mening dat een microfoon een lange levensduur moet hebben.

Als je precies weet welke microfoon je wilt, kun je deze eenvoudig via onze website bestellen, en we zorgen ervoor dat deze snel naar je wordt verzonden. Maar misschien wil je wat meer onderbouwing voor je keuze. Maak dan een afspraak voor vrijblijvend advies. Samen vinden we de beste op maat gemaakte keuze die past bij jouw situatie en budget.

Het advies kan plaatsvinden in de demo room van Noise Floor Audio, maar kan desgewenst ook via een videocall.

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt.